Cisterne

Cisterne pentru ingrasaminte organice

Acest utilaj asigura curatenia si igiena la locul de munca economisind timp şi efort. . Designul compact asigură o durată lungă de viaţă şi o manevrare uşoară. Rezervorul este echipat cu o pompă de vid, o frână şi dispozitive mecanice de semnalizare, care permit circulatia pe drumurile publice.Cisterna este prevazuta cu o supapă de siguranţă pentru a preveni deformarea rezervorului. Poate fi folosit pentru transportul de apă in camp pentru irigare.


Citeşte mai departe: Cisterne pentru ingrasaminte organice

MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE LICHIDE ORGANICE MGT - F-16

masina pentru aplicat ingrasaminte lichide organice mgu- 16

Masina este destinata pentru autoincarcarea, transportarea, amestecarea si distribuirea ingrasamintelor organice lichide pe suprafata solului, precum si pentru transportul de alte non-lichide corozive, cu excepsia produselor alimentare si petroliere.

Citeşte mai departe: MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE LICHIDE ORGANICE MGT - F-16

MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE LICHIDE ORGANICE MGT- F-11

masina pentru aplicat ingrasaminte lichide organice mgt- f-11

Masina pentru aplicat îngrasaminte lichide organice, MGT-F-11, este destinata pentru autoîncarcarea, transportarea , amestecarea si distribuirea îngrasamintelor organice lichide pe suprafata solului. La fel de bine, poate fi întrebuintata pentru transportarea apei industriale, pentru stingerea incendiilor si curatarea drumurilor. Masina este echipata cu indicator pentru determinarea nivelului de lichid, trapa pentru inspectia ti curatarea rezervorului, trapa pentru încarcarea masinii folosind dispozitive independente, o valva pentru vacuum si lichid, sistem de frânare pneumatic. 

Citeşte mai departe: MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE LICHIDE ORGANICE MGT- F-11

MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE ORGANICE LICHIDE MGT-F-6

masina pentru aplicat ingrasaminte organice lichide mgt-f-6

Masina de ingrasaminte minerale lichide  MGT-F-6 este proiectata  pentru  autoincarcarea transportul,  amestecul si distributia pe  suprafata solului a ingrasamintelor organice lichide. Ea poate fi utilizata cu succes si pentru transportul de apa industriala, pentru stingerea incendiilor si pentru curatarea  drumurilor.
Incarcarea fertilizatorilor lichizi  in rezervorul masinii se face cu ajutorul sistemului de vacuum prin furtunul de umplere.
Descarcarea  si  aplicarea fertilizatorilor  lichizi la suprafata  solului  se realizeaza  cu ajutorul  unei pompe  centrifugale   care concomitent  produce  amestecarea    fertilizatorilor  lichizi in timpul transportarii.

Citeşte mai departe: MASINA PENTRU APLICAT INGRASAMINTE ORGANICE LICHIDE MGT-F-6

parteneri

designed by adquest.ro