Remorci

UTILAJ PENTRU TOCAREA, AMESTECAREA SI DISTRIBUIREA FURAJELOR SRV-12

Измельчитель-смеситель-раздатчик кормов ИСРВ-12  SRV-12 este proectat pentru prepararea (tocarea, măcinarea parțială, amestecarea) si distributia componentelor (masă verde, siloz, senaj, fân vrac și balotat, suplimente alimentare lichide), fara dispozitivul de autoîncarcare, fiiind dotat cu componente electronice de cântărire ale amestecului de furaj. Utilajul are doua sisteme verticale de malaxor.
Citeşte mai departe: UTILAJ PENTRU TOCAREA, AMESTECAREA SI DISTRIBUIREA FURAJELOR SRV-12

SEMIREMORCA BASCULANTA PST-6

 

Полуприцеп самосвальный ПСТ-6 Semiremorca basculanta de tractor PST-6 este proiectata pentru transportul de diverse produse agricole, cereale, rădăcinoase, îngrășăminte organice și alte materiale de constructii, inclusiv semilichide cu posibilitate descărcare pe spate.

Remorca este înclinată din spate și are doi cilindri laterali, care permite rapid și ușor descărcarea de mărfuri fără o deteriorare atunci când se basculează de la marginea hayonului. Aceasta se realizează prin înălțimea minimă posibilă a căderii (aproximativ 20 cm).


Citeşte mai departe: SEMIREMORCA BASCULANTA PST-6

REMORCA - MODEL 2PТS-14

Remorca este proiectata pentru a transporta   tipuri variate de incarcaturi: agricole (cereale, fructe, legume, ingrasaminte ), industriale si alte asemenea, pe toate tipurile de drumuri   chiar si in conditii de camp.Citeşte mai departe: REMORCA - MODEL 2PТS-14

REMORCA PENTRU FURAJE KRF-10

Este destinata transportului si distribuirii in cos pe o singura latura a unor furaje maruntite din purumb, ierburi cerealiere si leguminoase, siloz, fan si amestecuri furajere. Distribuirea furajelor se face in conditii de tabara de vara pentru bovine, pe platforme in aer liber si la fermele cu un acces de latime 2.2 m, inaltime nu mai putin de 2.6 m si cu inaltimea cosului pentru furaje nu mai mult de 0.75 m. La fermele cu latimea drumului de acces ingust, poate fi folosit distribuitorul de furaje cu marimile reduse pe inaltime si latime, care se executa la comanda.


Citeşte mai departe: REMORCA PENTRU FURAJE KRF-10

Remorca pentru imprastiat gunoi PRT-7A

Remorca PRT-7A este destinata pentru transportarea îngrăsămintelor organice solide de la fermă şi distribuirea lor pe suprafata solului pentru a imbunatati calitatile acestuia.


Citeşte mai departe: Remorca pentru imprastiat gunoi PRT-7A

REMORCA TRANSPORT FURAJE PSTV-17

Remorca basculanta PSTV-17 este destinata transportarii de incarcaturi diferite de provenienta agricola si nu numai: cereale, radacinoase, ingrasaminte minerale, furaje si materiale de constructii prin incarcare laterala. Sistemul de suspensie al remorcii este compus din bena cu balansier si punte fata care se conecteaza la sasiu print-un dispozitiv cu pivot. Manevrarea tuturor mecanismelor si sistemelor de remorcare este efectuata din cabina tractorului excluzand functii precum:frana de stationare, oprirea benei si fixarea bordurilor.

 

 

Citeşte mai departe: REMORCA TRANSPORT FURAJE PSTV-17

REMORCA PENTRU TRANSPORT AT2 RT6

 

Remorca agricola cu doua axe este construita din oţel. Puntea faţă este echipata cu un cerc rotativ. Descarcarea se face hidraulic pe trei parti laterale. Copertina cu deschidere de sus şi pe lateral, poate fi complet eliminata, astfel remorcă devine o platformă adecvată pentru transportul diferitelor materiale paletizate, baloturi de paie, etc. Remorca este prevazuta si pentru transportul de siloz. Sistemul de frânare poate fi mecanic, hidraulic sau pneumatic cu două fire, şi este direct controlat de pedala de frână a maşinii de remorcare. Suspensia faţă şi spate prezinta arcuri cu foi. Cuplarea se face cu urechea corespunzătoare.


Citeşte mai departe: REMORCA PENTRU TRANSPORT AT2 RT6

REMORCA - MODEL 2PTS-6

remorca model 2pts-6

Remorca este proiectata pentru a transporta produse diverse: cereale, culturi de rădăcină, îngrăşăminte organice, materiale de construcţii şi alte materiale cu densitate în vrac de 0.8-1.6 tone / metru cub. Descărcarea remorcii se poate face pe spate si cele doua parti, prin intermediul unui cilindru hidraulic. De asemenea poate fi utilizata si pentru transportul de mărfuri diferite, cu o densitate scăzută în vrac (siloz, masa verde, bumbac, etc ). Se adapteaza pe orice sol şi in diferite zone climatice, cu excepţia celor montane. Este prevazuta cu sistem pneumatic de franare.

Citeşte mai departe: REMORCA - MODEL 2PTS-6

REMORCA - MODEL PCT - 3,5

remorca model pct 3,5
Semiremorca dotata cu sistem de franare hidraulic este proiectata pentru a transporta marfuri generale: materiale de constructii, amestecuri de beton, cereale, produse agricole etc. Este potrivita pentru toate zonele climatice si toate tipurile de sol cu exceptia celor montane.

Citeşte mai departe: REMORCA - MODEL PCT - 3,5

parteneri

designed by adquest.ro